黃豆牛蒡排骨湯

黃豆牛蒡排骨湯

4.5 2 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz. 15 min
4 人份

Składniki

  • (含川燙和烹煮用)
    2200 克
  • 排骨 切塊(約4公分)
    500 克
  • 切片
    15 克
  • 米酒
    10 克
  • 乾燥黃豆 預先浸泡4小時,瀝乾(詳見要訣)
    100 克
  • 牛蒡 去皮,切滾刀(約2公分)
    150 克
  • 枸杞
    1 茶匙
  • 依個人口味調整
    ½ - 1 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 32.6 g
Kalorie 2283.4 kJ / 486.4 kcal
Tłuszcz 33.2 g
Błonnik 5.6 g
Węglowodany 16.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...