Urządzenia i Akcesoria
菠菜豬肝湯
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
2 人份
Składniki
-
水1900 克
-
豬肝 切片200 克
-
米酒½ 大匙
-
醬油4 茶匙
-
鹽1 ¾ 茶匙
-
白胡椒粉¾ 茶匙
-
太白粉2 茶匙
-
蒜頭10 克
-
油1 大匙
-
薑 切絲10 克
-
菠菜 切段,梗葉分開200 克
-
番茄 切塊1 顆
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
27.5 g
Kalorie
1430 kJ /
344 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
4.5 g
Węglowodany
40 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
回家喝湯
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan