Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1900 克 水
- 200 克 豬肝 ,切片
- ½ 大匙 米酒
- 4 茶匙 醬油
- 1 ¾ 茶匙 鹽
- ¾ 茶匙 白胡椒粉
- 2 茶匙 太白粉
- 10 克 蒜頭
- 1 大匙 油
- 10 克 薑 ,切絲
- 200 克 菠菜 ,切段,梗葉分開
- 1 顆 番茄 ,切塊
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1430 kJ / 344 kcal
- Białko
- 27.5 g
- Węglowodany
- 40 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Błonnik
- 4.5 g