蕃茄野菇拌飯

蕃茄野菇拌飯

4.5 2 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 50 min
2 人份

Składniki

  • 洋蔥 切塊
    45 克
  • 10 克
  • 李型番茄 切對半
    120 克
  • 鴻喜菇 去除根部,剝散
    120 克
  • 日式醬油
    2 茶匙
  • 米酒
    1 茶匙
  • 味醂
    1 茶匙
  • 1150 克
  • 糙米
    120 克
  • 菠菜 切段
    50 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 8 g
Kalorie 1330 kJ / 318 kcal
Tłuszcz 7 g
Błonnik 6 g
Węglowodany 58 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...