Urządzenia i Akcesoria
蕃茄野菇拌飯
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 50 min
2 人份
Składniki
-
洋蔥 切塊45 克
-
油10 克
-
李型番茄 切對半120 克
-
鴻喜菇 去除根部,剝散120 克
-
日式醬油2 茶匙
-
米酒1 茶匙
-
味醂1 茶匙
-
水1150 克
-
糙米120 克
-
菠菜 切段50 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
8 g
Kalorie
1330 kJ /
318 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
6 g
Węglowodany
58 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
三高族怎麼吃
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan