蒸太陽蛋

蒸太陽蛋

5.0 1 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
6 個

Składniki

  • 400 克
  • (如:葡萄籽油、葵花油)
    1 茶匙
  • 蛋 (每顆重約53-63克) 冷藏
    6 顆
  • 依個人口味調整
  • 胡椒粉 (opcjonalnie) 少許,依個人口味調整
  • 甜紅椒粉 (opcjonalnie) 少許,依個人口味調整

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 個

Białko 7 g
Kalorie 344 kJ / 82 kcal
Tłuszcz 6 g
Błonnik 0.1 g
Węglowodany 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...