Urządzenia i Akcesoria
蒸太陽蛋
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
6 個
Składniki
-
水400 克
-
油 (如:葡萄籽油、葵花油)1 茶匙
-
蛋 (每顆重約53-63克) 冷藏6 顆
-
鹽 依個人口味調整
-
胡椒粉 (opcjonalnie) 少許,依個人口味調整
-
甜紅椒粉 (opcjonalnie) 少許,依個人口味調整
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 個
Białko
7 g
Kalorie
344 kJ /
82 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
0.1 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
美善品層疊出美味
72 Przepisy
Tajwan
Tajwan