Urządzenia i Akcesoria
肉桂黑糖薑粉奶茶
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 45 min
2 杯
Składniki
-
肉桂粉¼ 茶匙
-
乾薑粉½ 茶匙
-
黑糖3 大匙
-
牛奶 先放入冰箱冷凍30分鐘400 克
-
紅茶葉10 克
-
水400 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 杯
Białko
6.3 g
Kalorie
886 kJ /
212 kcal
Tłuszcz
7.2 g
Błonnik
0.4 g
Węglowodany
32 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
暖‧薑料理
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan