Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de leche
-
100
g de salsa de tomate
lub 100 g de tomate frito - 1 cucharadita de sal
- 1 cucharadita de pimienta molida
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- 5 huevos
- 250 g de palitos de cangrejo
- 250 g de salmón fresco sin piel ni espinas en trozos pequeños
- 100 g de mayonesa
- 250 g de salmón ahumado en lonchas finas
- aceitunas negras sin hueso para decorar (opcjonalnie)
- hojas verdes de ensalada para acompañar
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1382 kJ / 331 kcal
- Białko
- 24.6 g
- Węglowodany
- 5.1 g
- Tłuszcz
- 23.5 g
- Błonnik
- 0.6 g
Alternatywne przepisy
Pudin de gambas, cangrejo y atún
4 Std. 20 Min
Terrina de pechuga de pavo con foie y compota de manzana
1 Std. 45 Min
Pastel de atún
4 godz. 55 min
Crema de queso manchego con tomatitos y aceituna negra
30 Min
Pudin de pescado
2h 15min
Pastel de calabacín y bonito
4 godz.
Volovanes de bacalao
50 Min
Milhojas de salmón ahumado
3 Std. 15 Min
Pastel de calabacín con gratinado de piñones
1 Std. 30 Min
Flan de bacalao con piquillos al ajillo
1h
Pudin de bacalao
2h 30min
Paté de surimi
5 Min