Brownie de batata-doce
TM6 TM5 TM31

Brownie de batata-doce

4.5 (35 ocen)

Składniki

Chantilly de coco

  • 400 g leite de coco
  • 10 g xarope de agave

Bolo

  • Manteiga q.b. p/ untar
    lub margarina vegetal q.b. p/ untar
  • 70 g trigo sarraceno
  • 150 g amêndoa s/ pele
  • 1200 g água
  • 500 g batata-doce cortada em pedaços
  • 300 g tâmaras s/ caroço
  • 130 g chocolate preto (50% cacau) partido em pedaços
  • 30 g óleo de coco
  • 60 g bebida de arroz
  • 2 c. sopa de cacau em pó
  • 1 c. chá de fermento p/ bolos
  • 1 pitada de sal

Wartości odżywcze
na 1 dose
Kalorie
1284 kJ / 306.9 kcal
Białko
5.5 g
Węglowodany
36 g
Tłuszcz
16.1 g
Tłuszcz nasycony
8.7 g
Błonnik
5.4 g
Sód
69.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy