Focaccia mit Rosmarin

Focaccia mit Rosmarin

4.7 552 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
6 Stücke

Składniki

Teig
  • natives Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
    40 g
  • Wasser
    300 g
  • Hefe (20 g)
    ½ Würfel
    1 Pck. Trockenhefe
  • Zucker
    1 TL
    1 TL Backmalz
  • Weizenmehl Type 550
    470 g
  • Salz
    2 TL
Belag und Fertigstellung
  • natives Olivenöl
    20 g
  • Wasser
    20 g
  • Rosmarin abgezupft
    2 - 4 Stängel
  • grobes Salz
    2 - 3 Prisen

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Stück

Białko 9 g
Kalorie 1397 kJ / 334 kcal
Tłuszcz 11 g
Błonnik 4 g
Węglowodany 54 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...