Urządzenia i Akcesoria
Focaccia mit Rosmarin
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
6 Stücke
Składniki
Teig
-
natives Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten40 g
-
Wasser300 g
-
1 Pck. TrockenhefeHefe (20 g)½ Würfel
-
1 TL BackmalzZucker1 TL
-
Weizenmehl Type 550470 g
-
Salz2 TL
Belag und Fertigstellung
-
natives Olivenöl20 g
-
Wasser20 g
-
Rosmarin abgezupft2 - 4 Stängel
-
grobes Salz2 - 3 Prisen
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Stück
Białko
9 g
Kalorie
1397 kJ /
334 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
54 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Quiche Lorraine
50 min
Risotto
30 min
Grissini
1 godz. 30 min
Focaccia mit Tomaten
40 min
Focaccia auf apulische Art
1 godz. 40 min
Focacce mit Oliven
2 godz.
Focaccia mit Rosmarin
1 godz.
Focaccia mit Gewürzöl
4 godz. 15 min
Tomaten-Focaccia
2 godz. 10 min
Focaccia mit Kirschtomaten
2 godz. 45 min
Rosmarin Focaccia
2 godz. 30 min
Kräuter-Knoblauch-Focaccia
2 godz.