Urządzenia i Akcesoria
Focaccia mit Tomaten
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
9 Stücke
Składniki
-
Mehl500 g
-
Wasser230 - 250 g
-
Hefe (40 g)1 Würfel
-
Öl und etwas mehr zum Bearbeiten40 g
-
Zucker1 Prise
-
Salz1 ½ TL
-
Tomaten in Scheiben (siehe Tipp)1 - 2
-
grobes Salz zum Bestreuen
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Stück
Białko
7 g
Kalorie
992 kJ /
237 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
2.6 g
Węglowodany
40 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pesto-Schleifen
2 godz. 40 min
Käsefüße
1 godz. 25 min
Focaccia mit Rosmarin
2 godz. 30 min
Focaccia auf apulische Art
1 godz. 40 min
Mediterrane Pesto-Blume
1 godz.
Knusprige Focaccia
2 godz. 10 min
Focaccia mit Rosmarin
1 godz.
Dinkel-Tomaten-Focaccia
1 godz. 40 min
Frischkäse-Pesto-Schnecken
2 godz.
Focaccia mit Gewürzöl
4 godz. 15 min
Tomaten-Focaccia
2 godz. 10 min
Focaccia mit Kirschtomaten
2 godz. 45 min