Bucatini mit Auberginen und Steinpilzen

Bucatini mit Auberginen und Steinpilzen

4.2 75 ocen
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 Portionen

Składniki

  • Wasser und mehr zum Einweichen der Pilze und Kochen der Nudeln
    50 g
  • Salz und mehr zum Kochen der Nudeln
    1 TL
  • getrocknete Steinpilze
    25 g
  • Parmesan in Stücken
    60 g
  • natives Olivenöl
    70 g
  • Knoblauchzehen
    2
  • Thymianblättchen, frisch abgezupft
    4 Stängel
  • Cherry-Tomaten halbiert
    500 g
  • Auberginen geschält, in Würfeln (1-2 cm)
    400 g
  • Wasser
    50 g
  • Salz
    1 TL
  • Nudeln z.B. Bucatini
    400 g
  • Pfeffer
    1 Prise

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 Portion

Białko 21 g
Kalorie 2664 kJ / 636 kcal
Tłuszcz 24 g
Błonnik 13 g
Węglowodany 77 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...