Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g di latte
- 25 g di lievito di birra fresco
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 200 g di farina manitoba
- 150 g di zucchero
- 60 g di burro a pezzi
- 3 tuorli
- 1 albume, leggermente sbattuto
- 250 g confettura di albicocche
- 2 cucchiai di zucchero a velo
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1104 kJ / 254 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 52 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Panini al latte
4h 50min
Panini all'olio
3h 10min
Castagnole
1 godz. 20 min
Impasto per pizza
1h
Piadina romagnola
15 分钟
Castagnole ripiene
14h
Pandoro
12h
Croissant al cioccolato
3 godz. 35 min
Panettone al cioccolato e arancia
3h 30min
Krapfen ripieni alla confettura di albicocche
2小时 30 分钟
Croissant francese
5h 20min
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4 Std. 55 Min