Urządzenia i Akcesoria
Bomboloni al forno
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 3 godz. 35 min
14 pezzi
Składniki
-
200 g di latte
-
25 g di lievito di birra fresco
-
300 g di farina tipo 00
-
200 g di farina manitoba
-
150 g di zucchero
-
60 g di burro a pezzi
-
3 tuorli
-
1 albume leggermente sbattuto
-
250 g confettura di albicocche
-
2 cucchiai di zucchero a velo
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Białko
6 g
Kalorie
1104 kJ /
254 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
52 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Dolci di carnevale
15 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Zufoli
5 godz.
Cornetto gigante
6 godz.
Croissant francese
5 godz. 20 min
Pandoro
12 godz.
Croissant all'albicocca (di Luca Montersino)
5 godz.
Rotolo alla frutta
1 godz. 25 min
Croissant
7 godz. 30 min
Krapfen ripieni alla confettura di albicocche
2 godz. 30 min
Bruco brioche
2 godz.
Panini al latte
4 godz. 50 min
Brioche morbide molisane
7 godz.
Mantovanine
2 godz. 45 min