Urządzenia i Akcesoria
Pasta sfoglia veloce
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
18 pezzi
Składniki
-
200 g di burro congelato a pezzi (1-2 cm)
-
200 g di farina tipo 00 + q.b.
-
90 g di acqua fredda
-
½ cucchiaino di sale
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 pezzi
Białko
1.2 g
Kalorie
516.7 kJ /
123.5 kcal
Tłuszcz
9.3 g
Błonnik
0.3 g
Węglowodany
8.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Grissini stirati
2 godz.
Pasta brisée
10 min
Baguette
4 godz.
Pasta all'uovo
1 godz.
Burro
40 min
Gnocchi di patate
1 godz. 30 min
Savoiardi morbidi
40 min
Primosale
4 godz. 45 min
Grissini stirati al sesamo (di Luca Montersino)
2 godz. 15 min
Crema Bimby ®
45 min
Baguette tradizionale
15 godz. 35 min
Besciamella veloce
15 min