Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g di zucchero a velo
- 200 g di burro morbido a pezzi
- 15 g di latte
- 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale in polvere
- Wartości odżywcze
- na 600 g
- Kalorie
- 13030.8 kJ / 3111.8 kcal
- Białko
- 1.8 g
- Węglowodany
- 401.1 g
- Tłuszcz
- 166.9 g
- Błonnik
- 0 g
Alternatywne przepisy
Ganache al cioccolato bianco
12h 20min
Pasta di zucchero
1h 10min
Crema al burro al cacao
10 min
Profiteroles
2h
Freakshake gusto macarons
2h 40min
Cupcake velluto rosso per S.Valentino
50min
Glassa al cioccolato
20 Min
Pan di Spagna
1h 50min
Glassa di zucchero
10 min
Ganache al cioccolato
12h 20min
Macaron al cioccolato
24h
Torta bavarese al cioccolato bianco e frutti rossi
7h 30min