Urządzenia i Akcesoria
Féroce d'avocat
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
1000 g d'eau
-
300 g de morue dessalée (voir "Conseil(s)")
-
100 g d'oignon coupé en deux
-
4 gousses d'ail
-
1 pincée de piment œil d'oiseau en poudre à ajuster en fonction des goûts
-
50 g d'huile d'olive
-
2 avocats
-
le jus de 2 citrons verts
-
50 g de farine de manioc
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
12.2 g
Kalorie
1371 kJ /
328 kcal
Tłuszcz
24.8 g
Błonnik
6.5 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Escapade Antilles
10 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Acras de morue
24 godz.
Blanc-manger coco-citron vert
3 godz. 15 min
Punch à la noix de coco
45 min
Chips de crevettes
35 min
Pain au beurre
1 godz. 30 min
Acras de morue
13 godz.
Tourment d'amour
2 godz.
Parmentier de banane plantain au chorizo
1 godz. 25 min
Chocolat martiniquais
20 min
Sauce chien
10 min
Brandade de morue
24 godz. 35 min
Gratin de christophine au vivaneau
1 godz. 10 min