Urządzenia i Akcesoria
White Bean and Feta Dip
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
26 oz
Składniki
-
canned navy beans drained and rinsed15 oz
-
feta cheese cut into pieces7 oz
-
fresh basil leaves only (approx. 40 leaves)½ oz
-
mayonnaise2 oz
-
olive oil1 oz
-
ground black pepper½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 3 oz
Sód
554.1 mg
Białko
6.6 g
Kalorie
755.4 kJ /
180.5 kcal
Tłuszcz
13.6 g
Błonnik
3.4 g
Tłuszcz nasycony
4.7 g
Węglowodany
6.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Great to Share
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Vegetable Stock Paste
45 min
Vanilla Sugar
72 godz.
Meringue Clouds with Sabayon and Berries (Rosalyn Darling)
4 godz. 50 min
Shrimp Mousse
35 min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50 min
One-Pot Barley and Vegetables
1 godz. 10 min
Red Pepper Spanish "Tortilla" with Olive Tapenade
55 min
Baby Peas and Pancetta Risotto
30 min
Artichoke and Butterbean Dip
10 min
5-Second Rainbow Salad
5 min
Risotto with Spinach and Peas
30 min
Barley and Tomato Salad
45 min