Urządzenia i Akcesoria
Artichoke and Butterbean Dip
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
38 oz
Składniki
-
artichoke hearts3 ½ oz
-
garlic clove1
-
canned butter beans drained and rinsed (approx. 1 x 15.5 oz can)8 oz
-
ground cumin½ tsp
-
lemon juice½ oz
-
plain yogurt unsweetened4 oz
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 oz
Sód
139.9 mg
Białko
2.5 g
Kalorie
170.6 kJ /
40.8 kcal
Tłuszcz
0.7 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Węglowodany
6.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Great to Share
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 min
Butternut Squash and Ginger Soup
35 min
Asparagus Cream Soup
25 min
Cabbage Salad with Almond-Orange Vinaigrette
15 min
Carrot Ginger Soup
20 min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30 min
Buckwheat and Butternut Squash Risotto
35 min
Mushroom Risotto
30 min
Rosemary Polenta with Mushrooms
1 godz. 40 min
French Onion Soup
1 godz. 10 min
Butternut Squash and Apple Soup
30 min
Risotto with Spinach and Peas
30 min