Urządzenia i Akcesoria
Roasted Red Pepper Aioli
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
15 oz
Składniki
-
brown flaxseed1 oz
-
garlic cloves3
-
parsley leaves and tender stems1 oz
-
roasted red peppers, preserved drained on paper towel8 oz
-
mayonnaise3 oz
-
lemon juice (approx. 1 lemon)1 oz
-
salt to taste1 tsp
-
fresh ground pepper to taste½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 oz
Sód
191.8 mg
Białko
0.6 g
Kalorie
240.6 kJ /
57.5 kcal
Tłuszcz
5.3 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Veggie Table
51 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Herbed Goat Cheese Crostini with Tapenade
45 min
Basil Pesto (TM5 Metric)
10 min
Cod with Citrus Butter
50 min
Chorizo, Zucchini and Red Pepper Madeleines
35 min
Green Goddess Dressing (Bill Yosses)
20 min
Pumpkin-ish Pie (Bill Yosses)
6 godz. 45 min
Carrot, Feta and Mint Salad
40 min
Roasted Potato Salad
1 godz.
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
20 min
White Bean and Feta Dip
5 min
Caesar Salad
30 min
Cauliflower Tabbouleh
10 min