Urządzenia i Akcesoria
Roasted Red Pepper Aioli
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
15 oz
Składniki
-
brown flaxseed1 oz
-
garlic cloves3
-
parsley leaves and tender stems1 oz
-
roasted red peppers, preserved drained on paper towel8 oz
-
mayonnaise3 oz
-
lemon juice (approx. 1 lemon)1 oz
-
salt to taste1 tsp
-
fresh ground pepper to taste½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 oz
Sód
191.8 mg
Białko
0.6 g
Kalorie
240.6 kJ /
57.5 kcal
Tłuszcz
5.3 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Veggie Table
51 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Buckwheat Blini with Smoked Salmon (Bill Yosses)
2 godz.
Monster Mash with Black Sesame Crackers
1 godz. 10 min
Soy-Free Tofu with Sriracha Sauce
1 godz. 20 min
Buffalo Cauliflower Bites
25 min
California Stuffed Artichokes
55 min
Gravlax
72 godz. 30 min
Light and Fresh Beet Pasta
20 min
Chocolate Hazelnut Torte with Fresh Berries
45 min
Tuna Tapenade
5 min
Basil Pesto (TM5 Metric)
10 min
Hummus with Peas and Beans
25 min
Tomato Basil Soup
40 min