Urządzenia i Akcesoria
Butternut Queso (Matthew Kenney)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 5 godz. 15 min
42 oz
Składniki
-
cashews9 oz
-
water to soak
-
butternut squash peeled, deseeded and cut into pieces (2 in.)6 oz
-
16 oz water, plus 2 tsp vegetable stock pastevegetable stock16 oz
-
nutritional yeast2 oz
-
extra virgin olive oil6 oz
-
apple cider vinegar1 ½ oz
-
chili powder1 tbsp
-
chili flakes1 ½ tsp
-
salt to taste½ - 1 tsp
-
tortilla chips
-
guacamole to garnish
-
pico de gallo to garnish
-
fresh jalapeño pepper sliced, to garnish
-
fresh cilantro chopped, to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 oz
Sód
50.2 mg
Białko
1.9 g
Kalorie
318.3 kJ /
76.1 kcal
Tłuszcz
6.8 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Węglowodany
2.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hummus
10 min
Korean Beef Lettuce Cups (Diabetes, TM6)
55 min
The Best Egg Salad Open Sandwich (Diabetes, TM6)
35 min
Basil Pesto
10 min
Marinara Sauce
40 min
Basic Quinoa
35 min
Baked Falafel with Jalapeño Tahini Sauce
50 min
Cauliflower Tacos Al Pastor
1 godz. 10 min
Lemon Caper Aioli
10 min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40 min
Fresh Tomatillo Salsa
30 min
Golden Milk
10 min