Urządzenia i Akcesoria
Butternut Queso (Matthew Kenney)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 5 godz. 15 min
42 oz
Składniki
-
cashews9 oz
-
water to soak
-
butternut squash peeled, deseeded and cut into pieces (2 in.)6 oz
-
16 oz water, plus 2 tsp vegetable stock pastevegetable stock16 oz
-
nutritional yeast2 oz
-
extra virgin olive oil6 oz
-
apple cider vinegar1 ½ oz
-
chili powder1 tbsp
-
chili flakes1 ½ tsp
-
salt to taste½ - 1 tsp
-
tortilla chips
-
guacamole to garnish
-
pico de gallo to garnish
-
fresh jalapeño pepper sliced, to garnish
-
fresh cilantro chopped, to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 oz
Sód
50.2 mg
Białko
1.9 g
Kalorie
318.3 kJ /
76.1 kcal
Tłuszcz
6.8 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Węglowodany
2.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tomatillo Salsa
20 min
Wild Mushroom Ragu with Spiralized Zucchini Pasta
Brak ocen
Shrimp and Parmesan Polenta Cups
45 min
Cutter Fermented Onions
72 godz. 30 min
Onion Tarte Flambée (TM6)
1 godz.
Chevre (Matthew Kenney)
22 godz. 5 min
Warm Bacon and Shallot Vinaigrette
25 min
Vegan Aquafaba Butter
2 godz. 25 min
Orange Liqueur Zabaglione
15 min
Caramel Sauce
1 godz. 30 min
Blueberry Rosemary Smash
10 min