Empanadillas de bonito y pisto

Empanadillas de bonito y pisto

4.8 422 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
16 unidades

Składniki

  • 150 g de cebolla cortada en cuartos
  • 75 g de pimiento rojo cortado en trozos
  • 75 g de pimiento verde cortado en trozos
  • 100 g de tomate triturado en conserva
  • 25 g de aceite de oliva virgen extra
  • 1 pellizco de azúcar
  • 1 pellizco de sal
  • 100 g de bonito en aceite (escurrido)
  • 1 huevo duro
  • 2 paquetes de obleas de masa para empanadillas (32 obleas)
  • 1 huevo batido

Wartości odżywcze na 1 unidad

Kalorie 231 kcal / 966 kJ
Białko 5.08 g
Tłuszcz 15.16 g
Węglowodany 19.8 g
Błonnik 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...