Urządzenia i Akcesoria
Gorgonzola panna cotta with pear & walnut salad
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 3 godz. 55 min
6 portions
Składniki
Gorgonzola panna cotta
-
full cream milk400 g
-
pouring (whipping) cream300 g
-
agar agar powder (see Tips)¾ tsp
-
Gorgonzola cheese cut into pieces (2 cm)90 g
Pear and walnut salad
-
macadamia oil30 g
-
lemon juice1 tbsp
-
Dijon mustard1 tsp
-
sea salt to taste2 pinches
-
ground black pepper to taste2 pinches
-
mixed salad greens100 g
-
pear cut into halves, cored and cut into thin slices1
-
walnuts50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
340.4 mg
Białko
9.7 g
Kalorie
1690.5 kJ /
402.5 kcal
Tłuszcz
36.3 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
16.4 g
Węglowodany
9.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1 godz. 30 min
Saffron and cardamom poached pears
40 min
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25 godz. 15 min
Heirloom tomato and zucchini lasagna (Matthew Kenney)
4 godz. 20 min
Porcini mushroom risotto
35 min
Spiced red wine pears
45 min
Cheese soufflés
30 min
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
45 min
Honey crème caramels
25 godz. 55 min
Rhubarb and vanilla rhumba
25 min
Rolled Salmon Pancakes
45 min
Champagne poached chicken terrine
1 godz. 30 min