
Urządzenia i Akcesoria
Deser kokosowy z Varomy
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
11 sztuk
Składniki
-
100 g wiórków kokosowych
-
100 g ryżu
-
1200 g wody
-
400 g dyni Hokkaido, obranej, bez gniazd nasiennych, pokrojonej na kawałki
-
200 g mleczka kokosowego
-
100 g cukru trzcinowego
-
¼ łyżeczki soli
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Kalorie
173.2 kcal /
724.6 kJ
Białko
2 g
Tłuszcz
8.5 g
Węglowodany
21.7 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
7.8 g
Sód
63.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Z DYNIĄ
11 Przepisów
Polska
Polska