Deser kokosowy z Varomy

Deser kokosowy z Varomy

3.7 74 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
11 sztuk

Składniki

  • 100 g wiórków kokosowych
  • 100 g ryżu
  • 1200 g wody
  • 400 g dyni Hokkaido, obranej, bez gniazd nasiennych, pokrojonej na kawałki
    400 g dyni, mrożonej, rozmrożonej
  • 200 g mleczka kokosowego
  • 100 g cukru trzcinowego
  • ¼ łyżeczki soli

Wartości odżywcze na 1 sztukę

Kalorie 173.2 kcal / 724.6 kJ
Białko 2 g
Tłuszcz 8.5 g
Węglowodany 21.7 g
Błonnik 1.7 g
Tłuszcz nasycony 7.8 g
Sód 63.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...