
Urządzenia i Akcesoria
Prawn saganaki with feta
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
brown onion (approx. 150 g), cut into quarters1
-
extra virgin olive oil50 g
-
canned diced tomatoes400 g
-
sugar1 tsp
-
water200 g
-
sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
dried oregano2 tsp
-
fresh mint leaves5
-
medium raw prawns peeled, with tails intact24
-
feta cheese cut into cubes (2 cm), plus extra to garnish200 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, to garnish1 sprig
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
408.5 kcal /
1716.3 kJ
Białko
34.9 g
Tłuszcz
26.4 g
Węglowodany
6.4 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
9.2 g
Sód
1580.1 mg