Urządzenia i Akcesoria
Keftethes (Greek meatballs)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
brown onion (approx. 150 g), cut into quarters1
-
garlic clove1
-
fresh mint leaves only (see Tips)2 sprigs
-
olive oil plus 2-3 tablespoons extra for frying50 g
-
lamb mince broken into pieces (see Tips)500 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
breadcrumbs60 g
-
dried oregano1 tsp
-
plain flour for dusting
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
501.8 mg
Białko
19.7 g
Kalorie
1164.5 kJ /
277.2 kcal
Tłuszcz
16.4 g
Błonnik
2.4 g
Tłuszcz nasycony
3.6 g
Węglowodany
12.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Smoked salmon brioche with crème fraîche and dill
2 godz. 40 min
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
2 godz. 30 min
Samke harra
35 min
Mediterranean carrot fritters
1 godz.
Rizogalo (Greek rice pudding)
1 godz. 10 min
Avgolemono (chicken soup with egg and lemon)
1 godz. 15 min
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1 godz. 30 min
Soutzoukakia ("little sausages") with rice
1 godz.
Lemon and herb salmon burgers with zucchini fries
55 min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
45 min
Risoni with salmon and spinach
25 min
Hunter's lemon chicken rissoles
1 godz.