Urządzenia i Akcesoria
Keftethes (Greek meatballs)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
brown onion (approx. 150 g), cut into quarters1
-
garlic clove1
-
fresh mint leaves only (see Tips)2 sprigs
-
olive oil plus 2-3 tablespoons extra for frying50 g
-
lamb mince broken into pieces (see Tips)500 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
breadcrumbs60 g
-
dried oregano1 tsp
-
plain flour for dusting
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
501.8 mg
Białko
19.7 g
Kalorie
1164.5 kJ /
277.2 kcal
Tłuszcz
16.4 g
Błonnik
2.4 g
Tłuszcz nasycony
3.6 g
Węglowodany
12.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Smashed roasted potatoes with rosemary salt
25 godz. 30 min
Chicken cacciatore
50 min
Honey crème caramels
25 godz. 55 min
Ricotta fruit tart
1 godz. 30 min
Gluten free baked bacon and cranberry stuffing
1 godz. 55 min
Lamb kleftiko
4 godz.
Tsoureki (Greek Easter bread)
2 godz. 20 min
Rizogalo (Greek rice pudding)
1 godz. 10 min
Pancetta-wrapped apricot stuffing roll
1 godz.
Bengali fish cakes
1 godz. 20 min
Kourabiedes (Greek moon biscuits)
1 godz.
Soutzoukakia ("little sausages") with rice
1 godz.