Urządzenia i Akcesoria
Keftethes (Greek meatballs)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
brown onion (approx. 150 g), cut into quarters1
-
garlic clove1
-
fresh mint leaves only (see Tips)2 sprigs
-
olive oil plus 2-3 tablespoons extra for frying50 g
-
lamb mince broken into pieces (see Tips)500 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
breadcrumbs60 g
-
dried oregano1 tsp
-
plain flour for dusting
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
501.8 mg
Białko
19.7 g
Kalorie
1164.5 kJ /
277.2 kcal
Tłuszcz
16.4 g
Błonnik
2.4 g
Tłuszcz nasycony
3.6 g
Węglowodany
12.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ricotta patties with chilli lime corn
1 godz. 20 min
Pork cannelloni with vegetable sauce
1 godz.
Pastitsio
1 godz. 30 min
Gozleme
1 godz. 40 min
Vegetable pasta soup and pork roll with vegetables, puddings, muffins
1 godz. 40 min
Creamy blue cheese with shell pasta
45 min
Revithia (chickpea soup)
24 godz. 40 min
Tsoureki (Greek Easter bread)
2 godz. 20 min
Lamb Moussaka
1 godz. 30 min
Soutzoukakia ("little sausages") with rice
1 godz.
Iraqi cheese pies (Cheese chureck)
1 godz. 40 min
Beef ragu
1 godz. 25 min