
Urządzenia i Akcesoria
Risotto ai funghi
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
6 porzioni
Składniki
-
di Parmigiano Reggiano a pezzi30 g
-
di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate6 rametti
-
di scalogno30 g
-
di funghi porcini freschi puliti, a tocchetti300 g
-
di olio extravergine di oliva30 g
-
di riso Carnaroli480 g
-
di vino bianco40 g
-
di acqua1200 g
-
di dado per brodo vegetale fatto in casa1 cucchiaio
-
di burro40 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
413 kcal /
1728 kJ
Białko
9.1 g
Tłuszcz
12.6 g
Węglowodany
64.7 g
Błonnik
2.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Tutti a tavola!
14 Przepisów
Włochy
Włochy