Urządzenia i Akcesoria
Teriyaki Marinade
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
320 g
Składniki
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)20 g
-
soy sauce dark100 g
-
water100 g
-
brown sugar80 g
-
sesame oil15 g
-
rice vinegar15 g
-
cornflour dissolved in 2 Tbsp water2 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 320 g
Białko
3.6 g
Kalorie
2577 kJ /
616 kcal
Tłuszcz
15.3 g
Węglowodany
115.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Soy-glazed Chicken with Pak Choi
13 godz.
BBQ Sauce
20 min
Miso Marinade
10 min
Ginger, Chilli and Soy Marinade
5 min
Garlic and Herb Butter
1 godz. 10 min
Beef Teriyaki with Rice
1 godz. 50 min
Sirloin Steak with New Potatoes and Chimichurri
40 min
Prawn And Chicken Laksa
40 min
Pad Thai Noodles with Prawns
30 min
Hot Wings with Blue Cheese Dip
1 godz. 45 min
Asian Vinaigrette
5 min
Chicken Katsu Curry with Rice
1 godz. 40 min