Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Salsa de miel y mostaza
- 75 g de mostaza a la antigua
- 1 cucharada de vinagre
- 75 g de miel
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
Huevos
- 400 g de agua
- 10 huevos
- 400 g de salmón ahumado en trozos
- 10 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 150 g de pan rallado
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta negra molida
Terminación
- 300 - 500 g de aceite para freír
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1392 kJ / 333 kcal
- Białko
- 18.9 g
- Węglowodany
- 21 g
- Tłuszcz
- 8 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.4 g
- Błonnik
- 1.3 g
- Sód
- 693 mg
Alternatywne przepisy
Tostadas con cangrejo y huevos de codorniz
45 Min
Asado de frutos secos
30 Min
Gambones o langostinos marinados en papillote
2 godz. 30 min
Bricks de cangrejo
35min
Rollo de lasaña
1 godz. 15 min
Ensalada templada de berros con pulpo y langostinos
15min
Ensalada de pasta con cecina, queso brie y vinagreta de aguacate
25min
Centollos con cabrales y sidra
1h
Huevos poché con beicon y piquillos
35min
Blinis con champiñones y salsa de limón con cebollino
1h
Huevos rellenos de carne
40min
Huevos nube
20min