Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Salsa de miel y mostaza
- 75 g de mostaza a la antigua
- 1 cucharada de vinagre
- 75 g de miel
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
Huevos
- 400 g de agua
- 10 huevos
- 400 g de salmón ahumado en trozos
- 10 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 150 g de pan rallado
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta negra molida
Terminación
- 300 - 500 g de aceite para freír
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1392 kJ / 333 kcal
- Białko
- 18.9 g
- Węglowodany
- 21 g
- Tłuszcz
- 8 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.4 g
- Błonnik
- 1.3 g
- Sód
- 693 mg
Alternatywne przepisy
Patatas rellenas de gambas
1óra
Huevos a la bilbaína con beicon
30min
Calabacines con mermelada de cebolla y crema de parmesano
2 Std. 15 Min
Salsa Blue cheese
5 min
Huevos rellenos de quesitos, cebolleta y apio
30min
Boletus con foie en papillote
30min
Tosta de caponata de manzana con sardinillas
45 min
Choux de queso
1óra 10p
Tagliatelle con salsa de queso y espárragos
2 Std. 45 Min
Chips de fabada y sus dips
3h 50min
Huevos nube
20 min
Tartaletas de verduras con chistorra, morcilla y huevo de codorniz
1óra 10p