Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 - 12 ramitas de perejil fresco (solo las hojas, limpias y secas)
- 80 g de cebolla cortada en dos
- 30 g de mantequilla
- 10 g de aceite de oliva
- 400 g de champiñones frescos laminados
- 10 g de vino tinto
- 1 cucharadita de sal
- ½ cucharadita de pimienta negra molida (y algo más para servir)
-
250
g de queso fontina en lonchas gruesas
lub 250 g de queso gruyère en lonchas gruesas -
20
rebanadas de chapata
lub 20 rebanadas de baguette
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 493 kJ / 118 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Błonnik
- 1.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Croque monsieur
30 min
Tartaletas de queso soufflé
35 min
Crostini con quesos y tomates secos
20min
Lasaña de marisco
1h 15 min
Crostini con tomate y mozzarella
25 min
Canelones de mozzarella y jamón de York
1h 20 min
Canelones de verdura y mascarpone
1h
Dip de nata y gorgonzola
5min
Delicias de jamón y queso
1h 30min
Sándwich de espárragos y atún
10min
Tomates rellenos de queso de cabra, beicon y champiñones
1h
Pañuelos carbonara
35 min