
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 bouquet de persil frais
- 1 bouquet de coriandre fraîche
- 80 g d'oignon coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 100 g de lardons fumés
- 1 œuf
- 200 g de chair à saucisse
- 1 petit-suisse nature (60 g)
- 4 - 5 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
- 4 - 5 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
- 1 poulet entier, vidé (env. 1 kg)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 681 kcal / 2840 kJ
- Białko
- 60 g
- Tłuszcz
- 48 g
- Węglowodany
- 3 g