Couscous d'agneau express

Couscous d'agneau express

4.1 44 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
4 portions

Składniki

  • 600 g d'épaule d'agneau désossée en gros dés
  • 3 c. à café de ras el-hanout (épices à couscous)
  • sel
  • poivre moulu
  • 300 g de graines de couscous moyennes ou fines
  • 70 g de mélange apéritif aux raisins et amandes
  • 1 c. à café rase de sel
  • 550 g d'eau
  • 400 g de légumes variés surgelés pour couscous
  • 1 c. à soupe de concentré de tomate
  • 30 g de beurre

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 43 g
Kalorie 3209 kJ / 766 kcal
Tłuszcz 36 g
Węglowodany 65 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...