Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g d'eau
- 1 c. à café d'huile végétale (huile de raisin ou de tournesol, par ex.)
- 6 œufs, froids
- sel, à ajuster en fonction des goûts
- poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts (opcjonalnie)
- paprika doux, à ajuster en fonction des goûts (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 344 kJ / 82 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Błonnik
- 0.1 g
Alternatywne przepisy
Cuisson du riz
25 min
Dorer 250 g de poulet en lanières
15min
Faire sauter 200 g de carottes en bâtonnets
15min
Cuisson des œufs
20 min
Couscous et poivrons vapeur
35 Min
Cuisson des pâtes
20 min
Dorer 250 g de poulet en cubes
15min
Œuf cocotte aux champignons et oignons
30min
Dorer 250 g de dinde en lanières
15min
Cuisson des pâtes
25 min
Cuisson des œufs
20 min
Omelette aux légumes
45min