
Urządzenia i Akcesoria
Torta Bimby® al pistacchio e cacao
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
10 fette
Składniki
Pasta biscotto
-
di farina tipo 0090 g
-
di cacao amaro in polvere30 g
-
di sale1 pizzico
-
uova4
-
di zucchero120 g
-
di zucchero vanigliato1 cucchiaino
Crema Bimby® al pistacchio
-
di pistacchi al naturale, sgusciati e spellati tostati200 g
-
di zucchero100 g
-
di latte500 g
-
uova2
-
di farina40 g
-
acqua q.b.
-
cubetti di ghiaccio q.b.
-
di panna (min. 30% di grassi)500 g
Bagna
-
di zucchero100 g
-
di acqua200 g
Terminare la preparazione
-
pistacchi tritati q.b.
Wartości odżywcze na 1 fetta
Kalorie
587.7 kcal /
2458 kJ
Białko
14.8 g
Tłuszcz
36.8 g
Węglowodany
49.3 g
Błonnik
3.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Una festa speciale
6 Przepisów
Włochy
Włochy