Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g di farina di grano duro q.b. per infarinare
- 3 uova
- 1 cucchiaio di olio di oliva
- 1 pizzico di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1397 kJ / 334 kcal
- Białko
- 14.2 g
- Węglowodany
- 57.7 g
- Tłuszcz
- 6.8 g
- Błonnik
- 2.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Parrozzo
1h 10min
Spaghetti al ragu' di asparagi
40min
Ravioli di patate e gamberi
1 Std. 20 Min
Ravioli di ricotta al sugo di agnello
1 Std. 20 Min
Freakshake con bomboloni alla crema Bimby®
1h
Maltagliati al basilico con tartufi di mare
2h
Stelline alle erbe di campo
1h 40min
Pizzette integrali (di Luca Montersino)
4h 15min
Ravioli ai carciofi e pancetta
1 Std. 20 Min
Bignè con frutti canditi
6 Std. 30 Min
Fiadoni
1h
Ravioli alle erbe aromatiche e crema di ortiche
1h 50min