Urządzenia i Akcesoria
Maccheroni alla chitarra
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 50 min
4 porzioni
Składniki
-
300 g di farina di grano duro q.b. per infarinare
-
3 uova
-
1 cucchiaio di olio di oliva
-
1 pizzico di sale
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
14.2 g
Kalorie
1397 kJ /
334 kcal
Tłuszcz
6.8 g
Błonnik
2.7 g
Węglowodany
57.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tortellini in brodo
1 godz. 30 min
Ravioli luganega e porcini
2 godz.
Tagliatelle fresche ai funghi porcini
1 godz.
Pasta all'uovo
1 godz.
Pasta sfoglia al cacao
1 godz. 40 min
Brioche con tacchino arrosto e pomodoro fresco
5 godz. 30 min
Pizzette integrali (di Luca Montersino)
4 godz. 15 min
Ravioloni verdi di mare
1 godz. 5 min
Ravioli burro e salvia
2 godz.
Cappellacci di zucca
1 godz. 30 min
Fiadoni
1 godz.
Ravioli al vapore ripieni di cacio e pepe
1 godz. 30 min