Zuppa di peperoni rossi e zucchine
TM31 TM5 TM6

Zuppa di peperoni rossi e zucchine

4.3 (75 ocen)

Składniki

  • 300 g di peperoni rossi a pezzi (2 cm)
  • 300 g di zucchine, 100 g a dadini (1 cm) e 200 g a pezzi (2 cm)
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 200 g di cipolla in quarti
  • 1 spicchio di aglio
  • 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
    lub 1 cucchiaino di sale
  • 600 g di acqua
  • 100 g di panna da cucina, fresca
  • 1 pizzico di pepe nero macinato fresco

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
537 kJ / 129 kcal
Białko
2 g
Węglowodany
6 g
Tłuszcz
10 g
Błonnik
2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy