Wersje kompatybilne
Yoghurt and white chocolate ganache (Mark Best)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Vanilla bean powder
- 7 vanilla beans
Yogurt and white chocolate ganache
- ½ orange, zest only, no white pith (see Tips)
- 225 g white chocolate, broken into pieces
- 120 g pouring (whipping) cream
- 180 g Greek yoghurt
- 250 g fresh blueberries (see Tips)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2070 kJ / 492 kcal
- Białko
- 7.299 g
- Węglowodany
- 45.911 g
- Tłuszcz
- 32.089 g
- Błonnik
- 1.053 g
Alternatywne przepisy
Chocolate pudding
6 Std. 30 Min
Chocolate mousse
3 Std. 20 Min
Profiteroles
2h
Moroccan bundt
1h 20min
Mandarin crème brûlée
4 godz. 15 min
Peanut butter parfait, chocolate bark and raspberries
8h 30min
Parfait au chocolat with summer berries (Nico Moretti)
8h 20min
Birthday present cake
4h
Chocolate raspberry puddings
40 Min
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25u. 15min
Classic lemon tart
3 Std. 10 Min
Steamed orange puddings
1 Std. 25 Min