Urządzenia i Akcesoria
Lemon and elderflower ombre cake
Przygotowanie 2 godz. 30 min
Czas całkowity 5 godz. 30 min
24 portions
Składniki
Light Sponges
-
unsalted butter for greasing
-
lemon zest only, no white pith½
-
caster sugar200 g
-
unsalted butter softened225 g
-
eggs4
-
elderflower cordial3 tbsp
-
self-raising flour225 g
-
ground turmeric3 pinches
Darker sponges
-
unsalted butter for greasing
-
lemon zest only, no white pith½
-
caster sugar200 g
-
unsalted butter softened225 g
-
eggs4
-
elderflower cordial3 tbsp
-
self-raising flour225 g
-
ground turmeric2 tsp
Lemon butter filling
-
lemon juice (approx. 1 lemon)40 g
-
caster sugar70 g
-
unsalted butter80 g
-
eggs2
Butter icing
-
unsalted butter softened500 g
-
icing sugar700 g
-
pouring (whipping) cream1 tbsp
-
elderflower cordial2 tsp
-
ground turmeric1 ¼ tsp
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
327.3 mg
Białko
5.6 g
Kalorie
2522 kJ /
600.5 kcal
Tłuszcz
37.8 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
23.9 g
Węglowodany
63 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
White chocolate and strawberry trifle
25 godz.
Mixed fruit compote with goat's cheese and granola on toast
50 min
Pearl barley bread rolls
1 godz. 15 min
Chocolate chip cookies
50 min
Sweet shortcrust pastry
1 godz. 50 min
Shortcrust pastry
5 min
Chocolate pecan pie
1 godz. 55 min
Two-layer chocolate cake
3 godz. 20 min
Chocolate truffle cake
2 godz. 15 min
Pear and peach crumble
50 min
Chocolate berry baked Alaska
8 godz. 20 min
Cinnamon chocolate self-saucing pudding
1 godz. 5 min