Urządzenia i Akcesoria
Lemon and elderflower ombre cake
Przygotowanie 2 godz. 30 min
Czas całkowity 5 godz. 30 min
24 portions
Składniki
Light Sponges
-
unsalted butter for greasing
-
lemon zest only, no white pith½
-
caster sugar200 g
-
unsalted butter softened225 g
-
eggs4
-
elderflower cordial3 tbsp
-
self-raising flour225 g
-
ground turmeric3 pinches
Darker sponges
-
unsalted butter for greasing
-
lemon zest only, no white pith½
-
caster sugar200 g
-
unsalted butter softened225 g
-
eggs4
-
elderflower cordial3 tbsp
-
self-raising flour225 g
-
ground turmeric2 tsp
Lemon butter filling
-
lemon juice (approx. 1 lemon)40 g
-
caster sugar70 g
-
unsalted butter80 g
-
eggs2
Butter icing
-
unsalted butter softened500 g
-
icing sugar700 g
-
pouring (whipping) cream1 tbsp
-
elderflower cordial2 tsp
-
ground turmeric1 ¼ tsp
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
327.3 mg
Białko
5.6 g
Kalorie
2522 kJ /
600.5 kcal
Tłuszcz
37.8 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
23.9 g
Węglowodany
63 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lemon meringue tarts
25 godz. 30 min
Magnolia Kitchen Swiss meringue buttercream
45 min
Home-style sponge cake
2 godz. 30 min
Sweet shortcrust pastry
1 godz. 50 min
Vanilla frosting
1 godz. 35 min
Lemon Meringue Cake with 10-Minute Frosting
2 godz. 10 min
Plum and raspberry cobbler
1 godz. 25 min
Cashew panna cotta with raspberry sauce
3 godz. 20 min
Steamed ginger puddings
40 min
Black forest pavlova stack
5 godz. 30 min
Mixed berry pavlova stack
5 godz. 30 min
Pavlova
6 godz.