Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Bagel
- 1800 g di acqua
- 15 g di lievito di birra fresco
- 115 g di zucchero
- 600 g di farina tipo 00 + q.b.
- 10 g di sale
- 1 cucchiaio di bicarbonato di sodio
- 1 uovo, sbattuto
- semi di sesamo bianchi, a piacere
Crema alle erbe
- 10 rametti di coriandolo fresco, le foglioline lavate
- 10 foglie di menta fresca, lavate
- 10 foglie di basilico fresco, lavate
- 10 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- 50 g di panna acida (crème fraîche) (30% di grassi)
- 300 g di formaggio fresco spalmabile
- 3 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato
Terminare la preparazione
- 200 g di cetrioli a fettine sottili
- 6 fette di salmone affumicato
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1143 kJ / 273 kcal
- Białko
- 20 g
- Węglowodany
- 93 g
- Tłuszcz
- 18 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Buns (panini classici per hamburger)
4j 35 menit
Baozi di maiale al vapore
2h 10min
Salmone teriyaki
50min
Okonomiyaki
1h
Wraps di pollo con insalata, cetrioli e pomodorini
45min
Ravioli di cavolo e maiale cotti a vapore
1h 35min
Ramen
14 Std. 30 Min
Bagel con salmone affumicato e rucola
2h
Empanadas di pollo argentine
4h
Ravioli 'Shao mai'
2h
Involtini primavera
1h 15 min
Ravioli cinesi
1h