Wersje kompatybilne
Crema de acelgas con piñones (vegano y sin gluten)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g de aceite de oliva
- 100 g de cebolla
- 500 g de papa, en trozos
- 200 g de agua
- 1000 g de acelga, fresca
- 1 cdita de sal
- 125 g de leche de almendras
- 50 g de piñones tostados
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 991 kJ / 236 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 26 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Błonnik
- 7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema vegana de cilantro y espinacas
25min
Sopa de apio
50min
Crema de espinacas con nuez
20min
Crema de espinaca
25min
Crema florentina (de espinacas)
45min
Crema de brócoli y manzana verde
35min
Sopa de chícharo y hierbabuena
30min
Sopa de acelgas con quinoa
1h
Crema de cilantro
30min
Crema vegana de acelgas
30min
Crema de calabaza rostizada
1 godz. 50 min
Sopa de cebolla vegana
35min