Urządzenia i Akcesoria
Apio al vapor (500-800 g) en Varoma
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
500 gramos
Składniki
-
500 g de agua
-
500 - 800 g de apio en trozos (2 cm)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 gramos
Sód
125 mg
Białko
1 g
Kalorie
84 kJ /
20 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
2.6 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
COCCIÓN AL VAPOR
80 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Filetes de pescado al vapor (2-3)
25 min
Espinacas al vapor (500 g) en Varoma
15 min
Espárragos al vapor (800 g) en Varoma
40 min
Nabos al vapor (700-1000 g)
40 min
Calabacitas al vapor (200-500 g) en cestillo
20 min
Apio nabo al vapor (200-450 g) en cestillo
20 min
Chicharos al vapor (200-500 g) en cestillo
20 min
Brócoli al vapor (250 g) en cestillo
15 min
Nabos al vapor (200-600 g) en cestillo
30 min
Zanahorias rebanadas al vapor (200-500 g) en cestillo
30 min
Jamón picado
5 min
Hamburguesas
40 min