Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de pan de caja blanco, vegano, en trozos (aprox. 3 cm)
- 150 g de azúcar
- 75 g de harina de trigo
- 300 g de leche de coco
- 20 g de ron
- 25 g de aceite de coco
- ½ cdita de sal
- 800 g de plátano, pelado, en rebanadas (aprox. 1 cm)
-
3
cdas azúcar morena
lub 3 cdas de azúcar
- Wartości odżywcze
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 1452.9 kJ / 347.3 kcal
- Białko
- 4.4 g
- Węglowodany
- 59.7 g
- Tłuszcz
- 9.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 8.1 g
- Błonnik
- 3.4 g
- Sód
- 221.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mermelada de frambuesa
15 Min
Pan vegano de plátano
1 Std.
Pay de camote enmielado
1h 40min
Panqué de plátano (vegano y sin gluten)
1 Std. 30 Min
Helado de coco y papaya
4 Std. 10 Min
Helado vegano de espresso y coco con brownies y salsa de chocolate
9h 30min
Tarta vegana de limón y té negro
1 Std. 30 Min
Cheesecake de durazno con flores comestibles
4h 25min
Pastel de vainilla vegano
1 Std. 30 Min
Brownie vegano
40min
Bizcocho de guayaba y coco, vegano y sin gluten
10 Min
Pastel Persa de zanahoria y coco
2 Std. 20 Min