Urządzenia i Akcesoria
Apio al vapor (200-400 g) en cestillo
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
200 gramos
Składniki
-
500 g de agua
-
200 - 400 g de apio en trozos (2 cm)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 gramo
Sód
125 mg
Białko
1 g
Kalorie
84 kJ /
20 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
2.6 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
COCCIÓN AL VAPOR
80 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Huevos suaves (2 piezas)
20 min
Huevos suaves (4 piezas)
20 min
Huevos medios duros (2 piezas)
20 min
Huevos duros (4 piezas)
20 min
Huevos medios duros (6 piezas)
20 min
Huevos duros (6 piezas)
20 min
Calabacitas al vapor (600-800 g) en Varoma
30 min
Apio al vapor (500-800 g) en Varoma
35 min
Espárragos al vapor (800 g) en Varoma
40 min
Ejotes al vapor (200-300 g) en cestillo
25 min
Papas o camotes al vapor (200-600 g) en cestillo
30 min
Nabos al vapor (200-600 g) en cestillo
30 min