Urządzenia i Akcesoria
Banana tofu ice cream
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
6 portions
Składniki
-
silken tofu300 g
-
bananas (approx. 340 g total), cut into pieces and frozen4
-
honey50 g
-
ice cubes250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
4.9 mg
Białko
3.5 g
Kalorie
440 kJ /
104.7 kcal
Tłuszcz
1.4 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
0.2 g
Węglowodany
18.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chocolate tofu mousse pots
1 godz. 10 min
Raw pumpkin and zucchini curry
25 min
Blue cheese tofu dressing
5 min
Millet-stuffed cabbage rolls with mushroom sauce
1 godz. 40 min
Savoury tofu quiche
1 godz. 30 min
Breakfast sausages
1 godz. 5 min
Tofu scramble
25 min
Eggplant with burghul
55 min
Buckwheat and mushroom quiche
29 godz. 20 min
Vegan Christmas cake
27 godz. 10 min
Coconut & almond jelly with pineapple syrup
25 godz. 20 min
Black tahini
20 min