Urządzenia i Akcesoria
Banana tofu ice cream
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
6 portions
Składniki
-
silken tofu300 g
-
bananas (approx. 340 g total), cut into pieces and frozen4
-
honey50 g
-
ice cubes250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
4.9 mg
Białko
3.5 g
Kalorie
440 kJ /
104.7 kcal
Tłuszcz
1.4 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
0.2 g
Węglowodany
18.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lupini cheese
3 godz. 20 min
Chinese-style drinking porridge
25 min
Vegan gravy
40 min
Tofu chocolate ice cream
6 godz. 10 min
Vegan tiramisu
3 godz. 20 min
Tofu 'sour cream'
5 min
Warming amaranth porridge
50 min
Almond milk
1 godz. 5 min
Tofu scramble
25 min
Hemp milk
5 min
Honey ginger tofu with greens
2 godz. 25 min
Nutty matcha balls
40 min