Miso soup

Miso soup

2.7 17 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • water
    1600 g
  • kombu strip (7-10 cm) (optional)
    1
  • dried shiitake mushrooms (approx. 20 g), cut into slices
    5
  • fresh ginger peeled and cut into thin slices
    3 cm
  • garlic clove cut into halves
    1
  • wakame flakes (see Tips)
    2 tbsp
  • carrot peeled and cut into matchsticks or 'spaghetti' (see Tips)
    100 g
  • daikon peeled and cut into matchsticks or 'spaghetti' (see Tips)
    150 g
  • firm tofu cut into cubes (2 cm) (see Tips)
    200 g
  • Asian greens of choice, trimmed and cut into pieces (3 cm)
    200 g
  • miso paste
    2 tbsp
  • soy sauce
    1 tbsp
  • sesame oil
    2 tsp
  • salt to taste
    1 tsp
  • sesame seeds for garnishing
    2 tbsp
  • fresh coriander leaves only, for garnishing
    3 sprigs
  • spring onions/shallots cut into thin slices, for garnishing
    2

Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 1484.3 mg
Białko 8.5 g
Kalorie 622.3 kJ / 148 kcal
Tłuszcz 8.5 g
Błonnik 5.7 g
Tłuszcz nasycony 1.1 g
Węglowodany 7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...