Urządzenia i Akcesoria
Beef liquid stock (TM5)
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 3 godz. 25 min
1320 g
Składniki
-
vegetable oil10 g
-
onion peeled and cut into quarters1
-
carrot cut into pieces (2 cm)1
-
celery or celeriac, cut into pieces (2 cm)50 g
-
garlic cloves cut into halves2
-
beef meat and bones (see Tips)400 - 500 g
-
salt1 - 1 ½ tsp
-
black peppercorns10
-
allspice berries5
-
dried bay leaves1 - 2
-
water to cover meat and vegetables (not higher than the 2L maximum fill level)1200 - 1400 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1320 g
Sód
3410 mg
Białko
102 g
Kalorie
3501.9 kJ /
837 kcal
Tłuszcz
32.4 g
Błonnik
8.6 g
Tłuszcz nasycony
10.5 g
Węglowodany
39 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gluten Free Chocolate Orange Cookies (Metric)
2 godz.
Wattleseed cacao mocha (Post-natal)
5 min
Chicken corn chowder with broccoli terrines
1 godz. 25 min
Coconut matcha panna cotta
3 godz. 50 min
Blueberry frozen yoghurt cheesecake
14 godz. 55 min
Linseed crackers with mutabbal beitinjan (eggplant dip)
16 godz. 20 min
Triple chocolate layer cake
5 godz. 20 min
Black Rice Pudding
45 min
Sago plum pudding
28 godz. 15 min
Milk jellies with poached stone fruit
5 godz.
Low carb burger buns (Skinnymixers)
50 min
Creamy yoghurt ice cream
24 godz. 10 min