
Urządzenia i Akcesoria
Bavette con scampi all'arancia
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 porzioni
Składniki
-
di mandorle senza la pelle70 g
-
spicchio di aglio1
-
di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate1 mazzetto
-
peperoncino piccante fresco (opcjonalnie)1
-
di olio extravergine di oliva + q.b.40 g
-
scampi interi8
-
di liquore all'arancia40 g
-
di sale2 pizzichi
-
di pepe1 pizzico
-
di pasta secca tipo bavette300 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
540 kcal /
2259 kJ
Białko
24.5 g
Tłuszcz
26.4 g
Węglowodany
54.7 g
Błonnik
4.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Il mare in tavola
10 Przepisów
Włochy
Włochy