
Urządzenia i Akcesoria
Bavette con scampi all'arancia
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 porzioni
Składniki
-
70 g di mandorle senza la pelle
-
1 spicchio di aglio
-
1 mazzetto di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
-
1 peperoncino piccante fresco (opcjonalnie)
-
40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
-
8 scampi interi
-
40 g di liquore all'arancia
-
2 pizzichi di sale
-
1 pizzico di pepe
-
300 g di pasta secca tipo bavette
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
540 kcal /
2259 kJ
Białko
24.5 g
Tłuszcz
26.4 g
Węglowodany
54.7 g
Błonnik
4.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Il mare in tavola
10 Przepisów
Włochy
Włochy