Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de atún fresco cortado en 4 trozos
- 1 hoja de laurel seca
- 10 - 12 dientes de ajo sin pelar, machacados
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharadita de orégano seco
- 500 g de manteca de cerdo
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 904 kJ / 216 kcal
- Białko
- 16.63 g
- Węglowodany
- 1.28 g
- Tłuszcz
- 15.18 g
- Błonnik
- 0.15 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tortillitas de bacalao con miel de caña
30min
Espárragos en "ajo pollo" para dos
40min
Gazpachuelo
35min
Zanahorias baby aliñadas
20min
Porra antequerana
1h 10min
Mero en amarillo
45min
Atún con sabor a Huelva
1h
Pestiños andaluces
1h
Lomo de cerdo a la sal con salsa de tomillo al pimentón
1h
Lomo de cerdo con salsa a las finas hierbas
1h
Pastela moruna
5 Std. 30 Min
Lomo de cerdo con mayonesa de chimichurri
8 godz. 15 min