Aleta de ternera rellena con puré de patatas

Aleta de ternera rellena con puré de patatas

4.5 2 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 55 min
2 raciones

Składniki

  • 350 g de aleta de ternera (la parte de la punta) abierta en un filete y salpimentada
  • 1 huevo
  • 3 pellizcos de sal
  • 3 pellizcos de pimienta molida
  • 1 chorrito de aceite de oliva
  • 50 - 60 g de pimiento rojo en conserva (en tiras)
  • 50 - 60 g de queso en lonchas
  • 6 - 7 aceitunas verdes sin hueso
  • 1000 g de agua
  • 350 g de patatas en trozos
  • 150 g de leche
  • 15 g de mantequilla
  • 1 pellizco de nuez moscada molida

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 477 kcal / 1996 kJ
Białko 46.56 g
Tłuszcz 29.71 g
Węglowodany 5.99 g
Błonnik 0.88 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...