
Urządzenia i Akcesoria
Pasta sfiziosa
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni
Składniki
-
600 g di acqua
-
1 cucchiaino colmo di sale grosso + q.b.
-
100 g di crescenza a pezzi
-
150 g di olive verdi denocciolate
-
320 g di pasta tipo ditalini (cottura 10 minuti)
-
150 g di prosciutto cotto a dadini
-
1 pizzico di pepe nero macinato (opcjonalnie)
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
463 kcal /
1937 kJ
Białko
20 g
Tłuszcz
18 g
Węglowodany
59 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Pronto in mezz'ora
10 Przepisów
Włochy
Włochy