Urządzenia i Akcesoria
Zitrus-Aioli
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
6 Portionen
Składniki
-
Sonnenblumenöl200 g
-
Zitronenschale abgerieben½ TL
-
Orange Schale dünn abgerieben, Saft ausgepresst1
-
Knoblauchzehe1
-
Eigelb2
-
Senf, mittelscharf1 TL
-
Salz½ TL
-
Pfeffer¼ TL
-
Curry mild¼ TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
1 g
Kalorie
1399 kJ /
334 kcal
Tłuszcz
36 g
Błonnik
0.3 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Arabische Nacht
11 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Aioli à la Axel Henkel
10 min
Kräuterbutter au Café de Paris
1 godz. 10 min
Chimichurri mit Chili - argentinische Steaksauce
3 godz.
Rotweinbutter
3 godz. 20 min
Koriander-Mayonnaise
10 min
Würzige Aioli mit Sherry
40 min
Aioli, klassisch
10 min
Rote Mojo Sauce
10 min
Mojo Amarillo
45 min
Mojo für Meeresfrüchte
10 min
Scharfe Aioli
10 min
Safran-Aioli
40 min