Urządzenia i Akcesoria
Napój migdałowy z moczonych migdałów
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 6 godz. 10 min
10 porcji
Składniki
-
200 g migdałów, blanszowanych
-
400 g wody do namoczenia migdałów
-
1000 g wody mineralnej, niegazowanej
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
9.4 mg
Białko
4.3 g
Kalorie
493.7 kJ /
118 kcal
Tłuszcz
10.5 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Węglowodany
3.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
NAPOJE ROŚLINNE
11 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Napój migdałowy
10 min
Napój kokosowy
10 min
Napój owsiany
1 godz. 10 min
Napój z nasion konopi
10 min
Napój z orzechów nerkowca
10 min
Napój migdałowy z daktylami
1 godz. 20 min
Wegańskie kulki mocy
15 min
Rozmarynowo-parmezanowe krakersy z pulpy migdałowej
1 godz. 20 min
Masło klarowane
15 min
Trufle kakaowe z pulpą migdałową
30 min
Krem czekoladowy z daktylami (daktylla)
1 godz. 10 min
Masło z orzechów nerkowca
50 min