Urządzenia i Akcesoria
Napój migdałowy z moczonych migdałów
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 6 godz. 10 min
10 porcji
Składniki
-
200 g migdałów, blanszowanych
-
400 g wody do namoczenia migdałów
-
1000 g wody mineralnej, niegazowanej
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
9.4 mg
Białko
4.3 g
Kalorie
493.7 kJ /
118 kcal
Tłuszcz
10.5 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Węglowodany
3.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
NAPOJE ROŚLINNE
11 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Napój migdałowy
10 Min
Wegańskie „masło”
2 Std.
Napój kokosowy
10 Min
Napój owsiany
1 Std. 10 Min
Napój z nasion konopi
10 Min
Napój z orzechów nerkowca
10 Min
Napój z orzechów laskowych
10 Min
Napój migdałowy z daktylami
1 Std. 20 Min
Rozmarynowo-parmezanowe krakersy z pulpy migdałowej
1 Std. 20 Min
Mąka gryczana
5 Min
Mąka kokosowa
4 Std.
Trufle kakaowe z pulpą migdałową
30 Min