Urządzenia i Akcesoria
Quenelles with Watercress Sauce
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
4 portions
Składniki
Quenelles
-
white fish fillets, skinless cut in pieces375 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
ground nutmeg½ tsp
-
unsalted butter diced100 g
Panade
-
unsalted butter diced30 g
-
milk100 g
-
plain flour50 g
-
medium egg1
-
egg yolk from medium egg1
-
egg whites from medium eggs2
-
water600 g
Sauce
-
cornflour1 Tbsp
-
single cream100 g
-
shallots halved2
-
unsalted butter diced30 g
-
watercress plus extra for garnish150 g
-
water200 g
-
natural yoghurt100 g
-
chicken stock paste1 Tbsp
-
lemon juice only½
-
ground black pepper to taste
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 portions
Białko
27 g
Kalorie
2502 kJ /
598 kcal
Tłuszcz
46 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Watercress Soup
25 min
Blueberry Yoghurt
13 godz.
Rhubarb Vanilla Flan
50 min
Plain Yoghurt
14 godz.
Poached Quince with Almond Flour Biscotti
1 godz. 50 min
Orange Curry Dressing
10 min
Paneer
4 godz. 30 min
Cardamom Bread and Butter Pudding
1 godz.
Bordelaise Sauce
55 min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1 godz. 10 min
Salmon Fillets with Salsa Verde
30 min
Spelt and Kale Soup - Zuppa Di Farro e Cavolo Nero
55 min